Studiebureau Forté

Een sterk team als drijvende kracht voor uw project

Ingenieur architect Fons Backx richt in 2000 studiebureau Forté op. Waar in het begin de focus voornamelijk ligt op stabiliteitsstudies, groeit in de loop der jaren ook de vraag naar studies technieken. Hierdoor gaat studiebureau Forté zich geleidelijk aan verder specialiseren in deze twee sectoren. Om de toekomst van Forté te garanderen zijn er in 2015 drie bijkomende zaakvoerders aangesteld: Frans Comhair, Kristof Van den Broeck en Inne Bertels.

Een enthousiast team ter uwer beschikking.

Momentaal zijn wij actief met een 12-tal enthousiaste medewerkers om uw project in goede banen te leiden. De projectingenieurs vormen binnen het studiebureau uw direct aanspreekpunt voor de diverse projecten en zijn verantwoordelijk voor de goede uitwerking en opvolging van uw project. De ingenieurs sturen de tekenaars en de administratie aan.

DSC_0126-teamfoto

Het team van Studiebureau Forté

bureau_2

Studiebureau Forté

 

Een geïntegreerde aanpak voor een goed resultaat

Doordat studiebureau Forté zowel stabiliteitsstudies als studies technieken aanbiedt, kunnen bij een geïntegreerd project gemakkelijk en snel eventuele conflicten reeds in de studiefase opgelost worden. Dit leidt gegarandeerd tot een vlotte uitvoering.

Een betrouwbare partner voor al uw projecten

Studiebureau Forté realiseert projecten op vraag van diverse klanten: zowel particulieren, bedrijven, aannemers, architecten als openbare besturen doen beroep op onze expertise. Door deze brede waaier van opdrachtgevers zijn we ook actief in verschillende sectoren zoals appartementsbouw, scholen, sociale huisvesting, kantoren, industriebouw …